INFO

DJ Lenny

Bio DJ Lenny

Het begon allemaal in Amsterdam in het jaar 1984. Via een goede vriend werd mijn interesse gewekt in het DJ vak. "Ranking Roger",een jongen uit Amstelveen had op zijn kamer 2 draaitafels en een mengpaneel staan en draaide met 12" platen. Ik kon zijn "oude set" overnemen toen hij nieuw spul ging kopen. Alles eenmaal geïnstalleerd in mijn kamer ging ik beginnen als DJ. Door een krantenwijk te beginnen was ik in staat om elke week platen te kopen bij Attalos import aan de Amstelveense weg in Amsterdam. Af en toe kon ik op feestjes draaien met wat geleende spullen en ook op mijn toenmalige school, het St. Nicolaaslyceum aan de Prinses Irenestraat in Amsterdam. Ook op de school van Roger, het Buitenvelderts Lyceum, kon ik af en toe draaien.Samen met Roger draaide we ook op veel feesten van plaatselijke hockeyverenigingen in Amstelveen en Amsterdam.In 1989 ging ik met een vriend op stap in Renesse ( Zeeland ) tijdens het pinksterweekend. Hij kwam daar een aantal jaren en zijn vaste "kroeg" was Bar Dancing Pigalle aan de Korte Reke. Het beviel me zo goed dat weekend, dat ik besloot de zomer erop en aantal weken in Renesse op vakantie te gaan. Ik kon in Pigalle bijspringen als glazenjager en zaalwacht, af en toe mocht ik een plaatje draaien om dat de vaste DJ uit Goes moest komen en wat later wou beginnen. Die zomer was ik 2e DJ in Pigalle en de volgende zomer werd ik de enige DJ, DJ Roy stopte ermee en ik was degene die hem opvolgde. Ik heb tot en met de zomer van 1999 in Pigalle gewerkt als DJ en door bepaalde omstandigheden ben ik in december gaan werken als DJ in Trinity.

Na 2 jaar gedraaid te hebben in Trinity kon ik gaan werken als DJ in het Franse Les Deux Alpes. Een goede vriend van me werd bedrijfsleider in Apres Snowbar The Dutch en wou mij daar als DJ hebben voor het hele winterseizoen. Het jaar erop gingen Peter en ik weer terug naar Les Deux Alpes om daar te gaan werken. In de winter van 2003 - 2004 bevond ik mij weer in het Franse Les Deux Alpes om een seizoen te draaien in Nightclub The Opera. De zomer ervoor, de zomer van 2003, was ik ook weer aktief als DJ in Renesse. Ditmaal in een nieuwe zaak, in het voormalige pand van Pizzeria Schovers aan de Hoge Zoom, was Fred Kramer Eet-Swingcafe Costa begonnen. Die zomer draaide we met 3 DJ´s , Martien, Bertie en mijzelf. September 2004 werd de Costa overgenomen door Bart, Vivien en Michel, tot het eind van het jaar draaien ze door onder de naam Costa en in januari en februari gaan de zaak verbouwen en komen ze terug in maart onder een andere naam en een vernieuwd interieur. Met oud en nieuw 2004 stond ik in het YORIN FM Cafe in Les Deux Alpes. Vorig winterseizoen heb ik daar een paar avonden gedraaid bij afwezigheid van hun 'huis dj' DJ Renzo. Begin januari was ik weer terug naar Nederland en de planning is om zeker weer een paar x terug te gaan naar L2A om te boarden en natuurlijk een paar plaatjes te draaien in de Yorin. In het winterseizoen 2005 / 2006 ben ik wederom een aantal maal in Les Deux Alpes geweest. Met kerst en oud en nieuw heb ik een aantal avonden gedraaid als Gast DJ in het Yorin FM Cafe. Begin maart 2006 was ik weer te zien als Gast DJ in Les Deux Alpes, uiteraard weer in het Yorin FM Cafe............. Samen met het personeel is het een toffe week geworden, perfecte sneeuw, veeeeeeeeeeeeeeel poeder en hele gezellige mensen.

Per 18 maart 2005 draai ik als resident in Cabanaz te Renesse ( voorheen bekend als Costa ). In de wintermaanden draai ik elke zaterdag in de beste club van Renesse. Daar draai ik de lekkerste en nieuwste groovy, club, electro en latin house. In de winter van 2006 / 2007 ben ik wel op wintersport geweest, maar voor het eerst in lange tijd niet gedraaid als DJ. Eind februari ben ik naar Zell am See geweest en half maart en weekje naar Champagny en Vanoise ( Vlakbij La Plagne ).

Sinds januari 2007 heb ik samen met een collega DJ en goede vriend Jasper Veenman een organisatie opgezet onder de naam SEADANCE. Met Seadance willen wij de Club House in Zeeland promoten door op de website veel informatie te zetten met DJ's , clubs, parties en veel muziek info. Vrijdag 13.07.2007 gaven wij ons 1e feest op de Brouwersdam. Afgelopen zomer 2007 draaide ik 4 avonden in de week in Cabanaz. Het weer was minder deze zomer, maar de muziek maakte een hoop goed. De lekkerste groovy, funky, latin club house waren te horen in Cabanaz en de mensen gingen uit hun dak op de dansvloer. Zaterdag 1 september was 'SUNDOWN' en zondag 2 september was er de HORECA NIGHT 2007 op het terras van Cabanaz. Vanaf oktober 2007 kun je me vinden in de Candlelight te Sliedrecht. Daar draai ik op de eerste donderdag van de maanden oktober en december op Candlelicious.

16 oktober tot 31 oktober heb ik gedraaid in de Du Port Pool Club in El Gouna Egypte. Via een vriend kwam de eigenaar van de club aan mijn nummer en vroeg me of ik eind oktober beschikbaar was om te draaien in zijn zaak. Check de foto's en reisverslag van mijn verblijf in Egypte.

Afgelopen winter heb ik iedere zaterdagavond gedraaid in Cabanaz te Renesse, daar draaide ik de lekkerste groovy club house. Per half mei 2008 ben ik geen resident DJ meer van Cabanaz. De eigenaren wilde een breder muziekaanbod laten horen in Cabanaz.... Prima ,maar niet met mij als DJ. Ik doe het al te lang en ik draai alleen met plezier, dus ik draai geen muziek waar ik zelf niet achter sta. Ik heb 3 jaar met plezier gedraaid in Cabanaz. Jammer vind ik het wel, samen met Jasper toch iets opgebouwd met de groovy club house, maar helaas niet iedereen ziet het zoals wij. In de zomer van 2008 gaf ik samen met Jasper Veenman en Martin Kiesenberg een aantal strandfeesten op de Zeeuwse stranden onder de naam FUNKY FLAVOURZ. Vanaf mei tot september stonden we vrijwel iedere zondagmiddag op het terras van de Strandtent lekkere groovy vocal loung house te draaien voor het aanwezige publiek. Op zaterdag 19 july was de 2e editie van Seadance The Groovy Beachparty op het strand bij de Strandtent. De line up bestond uit Martin Kiesenberg, Trung, Santos Suarez, Jasper Veenman en Lenny..... ( voor meer info, foto's en filmpjes check de site. Zaterdag 13 september was het LUILEKKERSTRANDFEEST bij de Strandtent op de Brouwersdam. De afsluiting van het zomerseizoen met een vette DJ Line up. Mr. Manoah & DJ Renzo, Lacroix, Martin Kiesenberg, Jasper Veenman en Lenny. Oud en Nieuw 2008/2009 heb ik gedraaid in Cafe Anders ( voorheen 't Cafeetje ), van eigenaar Michel de Vlieger. Eind januari was het in Trinity ( Renesse ) tijd voor Back 2 Trinity, een Old Skool avond met DJ uit het verleden, onder andere Marco, Armand en ikzelf. De zomer van 2009 zou het laatste seizoen worden dat ik als resident DJ zou draaien in een club/discotheek.

Eind 2009 is Cabanaz verder gegaan onder een andere naam en andere eigenaars. Ik heb met Pinksteren nog in de tent op het terras gestaan met o.a. Dj Martien en Gilton Franklin. 18 july 2009 was het weer tijd voor SEADANCE, DE 3E EDITIE, wederom bij de Strandtent nabij de Brouwersdam. De muziek werd deze keer verzorgd door Bart Balou, Trung, Goddasowl, Martin Kiesenberg, Jasper Veenman en DJ Lenny. Het zou voorlopig de laatste editie van Seadance worden, door het voorval in Hoek van Holland werd het onmogelijk om een vergunning te krijgen voor de editie in 2010.

In november 2009 was de 1e editie van Sexy Beatz, samen met Jean-Paul draaide we de lekkerste groovy electro house in de Steeg in Zierikzee.... Eind januari 2010 was de 2e editie en meteen de laatste..... het wilde niet lukken om dit concept erdoor te krijgen in Zierikzee..... Ook omdat de Steeg niet lang meer zou bestaan............ Swing it is de nieuwe naam van Cabanaz en ik heb de Pinkster zaterdag gedraaid , samen met Martien en DJ Bart. Het was weer een ouderwets Pinkster feestje in de tent op het terras, ditmaal een nieuw concept voor heel Renesse. De Renessetour werd een georganiseerd evenement en door diverse oorzaken zou het ook de laatste keer zijn dat de Renessetour plaats zou vinden... ( maar we geven de moed niet op, het kan zo zijn dat het ooit nog eens zal plaatsvinden).

Op de site Housebeatz maak ik iedere maand mixtapes die gratis te downloaden zijn. Het zijn housemixen van ruim een uur met de lekkerste groovy, funky, latin, vocal, club house muziek. In de zomer van 2011 ben ik een nieuw concept begonnen, BEATZ factory. Onder deze naam wil ik in de toekomst vele housefeesten gaan geven in Zeeland en eventueel daarbuiten.

Begin 2012 ben ik als Leonardo del Mar gaan draaien als DJ, alleen nog maar groovy, funky, latin, soulfull, club house zal in mijn sets te horen zijn....... Vanaf begin 2014 is de naam van mijn 'bedrijf' veranderd.... iBEATZ is het geworden.... Daaronder vallen de volgende concepten : Beatz Events, Beatz Design en Housebeatz. Op de site van iBeatz vindt je alle info over de diverse concepts.

Met Beatz Events zijn er al een aantal nieuwe dance/house concepts onstaan zoals : Classic Renessic, Groovez, SunDayz, Lovebeatz, Funky Flavourz, Techno Beatz ... Op elk van deze feesten draaien de beste dj's hun lekkerste deep, vocal, latin, uplifting, tech, techno, progressive house.